Om oss

SKÄRGÅRDSGALLERIET

OM OSS


Vi visar skärgården i form av

tavlor, böcker och hantverk


Vår inriktning är skärgården och speciellt Stockholms skärgård. Hos oss finns skärgårds-och fågelmotiv i lito, akvarell, olja och pastell främst av Roland Svensson och Lars Jonsson, men även av en rad andra konstnärer. Dessutom de flesta antikvariska böcker som getts ut om Stockholms skärgård samt marint konsthantverk som fågelskulpturer, båtmodeller m.m. Vårt rättesnöre är att erbjuda god kvalité på allt vi säljer.

 

Vi som driver och äger galleriet är Ove Lindenås, fiskarson från Möja och Gudrun Backes Lindenås som är uppväxt i den Nordtyska övärlden. Ove har tidigare varit verksam som ekonom i Stockholm och Gudrun som bankanställd både i Tyskland som i Sverige.

 

Vi startade Skärgårdsgalleriet 1984 både på Möja och i Stockholm. Sedan 2012 finns vi enbart på Möja. Vi har fasta öppettider under sommartid och under övriga tider kan man boka tid hos oss.

 

Skärgårdsgalleriet ligger på en mark som varit i släkten i många hundra år. Vi har funnit lämningar från husgrunder som kan vara från Vikingatiden. Då gick Långviken ända upp till oss. På ängarna nedanför har förfäderna haft sina odlingar av jordgubbar, potatis och foder till djuren.

KONTAKT:


Frågor eller önskemål?

Kontakta oss här via vår webbsida om du vill beställa något eller har frågor eller kommentarer.


Öppet 1/7 - 11/8 kl. 12.00 - 16.00
Övriga året öppet enligt överenskommelse

Möja Långviksnäs 110 130 43 Möja

Tel: (46) 070 678 5534 eller (46) 070 590 7917

Leverans i Sverige


Vi levererar hela vårt sortiment av böcker till hela landet. För tavlor och hantverk kan upphämtning enl. överenskommelse ske från vår adress i centrala Stockholm eller från galleriet på Möja.

Återbetalningspolicy


Vår policy gäller i 14 dagar. Om det gått mer än 14 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning. Produkten måste vara i samma skick som när du fick den.


Support


Vi finns normalt tillgängliga under kontorstid.

Du kan betala med


Vi tar emot betalning med alla de stora betalkorten, Swish eller banköverföring.

© Copyright. All Rights Reserved.